Vår recension av ParadiseSwings

Vi var mycket nöjda med vår utflykt till Eskilstuna. Vi har aldrig varit på en swingersklubb där man mött så många vänliga, välkomnande och pratglada människor.

Våra besökares omdömen om ParadiseSwings

Lokalerna

Lokalerna är uppdelade i två sektioner: En där alla får vistas och en avsedd för enbart par. Det stod ingen vakt vid “pardörren”, men respekten för den gränsen var total. Båda delarna är rena, fräscha och rymliga. I den allmänna delen finns bastu, jacuzzi och lekrum för dem som vill vara mer publika. En trevlig detalj var att lekrummen i den allmänna delen hade ett rep som man kunde sätta för ingången. Med repet på plats var det OK att titta, men inte att gå in i rummet och delta. Rökarna kan hålla till på en trevlig uteterrass i stället för ett sunkigt rökrum.

Paradise Swings är den BDSM-intresserades Mekka. På andra klubbar hittar man ett kors stående i ett hörn eller ett litet och illa underhållet BDSM-rum. Här finns kors, piskor och en mängd andra BDSM-attiraljer överallt och i förgrunden. Man måste absolut inte vara BDSM-intresserad för att besöka klubben, men om man är det har man hamnat rätt.

Det finns gott om parkeringsplatser, men när man ställt bilen kan det vara litet svårt att hitta klubben. Gå in genom en intetsägande dörr och ta trappan uppåt, så hamnar ni rätt.

Stämningen

Alla vi träffade på var fantastiskt vänliga och välkomnande. Vi brukar bara besöka klubbar på parkvällar, men den här gången gjorde vi ett undantag, vilket vi inte behövde ångra. Singelkillarna var, med ett överförfriskat undantag, respektfulla och trevliga. Den “pingvinvandring med kladdiga händer” som man träffar på på andra klubbar där singelkillar släpps in existerade inte alls. Stämningen får tolv av tio flamingor! Enda nackdelen är att det ju är en klubb med något färre besökare än de större klubbarna, i alla fall när vi var där, vilket gör att alla besökare kanske inte hittar någon/några andra som faller dem i smaken.

Bemötande och annat

Vi blev mycket väl omhändertagna av personalen och hade den stora turen att få en rundvandring av ägaren. Det märktes tydligt att han, med rätta, var stolt över klubben och att han brinner för respektfull swinging och BDSM. Han sätter dessutom en ära i att tänka ut finurliga detaljer, såsom repen för att markera “privat”. Det var nog mycket hans förtjänst att stämningen var så sansad och respektfull  från alla håll, eftersom han var mycket tydlig med vilka regler som gäller på klubben och vilka konsekvenser det får om man bryter mot dem.

Sammanfattande omdöme

Vi rekommenderar varmt Paradise Swings. I synnerhet om du är BDSM-intresserad är klubben ett måste. Låt dock inte detta skrämma dig som inte är det minsta BDSM-intresserad. Klubben fungerar utmärkt även som “vanlig” swingersklubb. Man har säkert kvällar där alla går i lack och läder, men vi såg inget sådant när vi var där. Kan vi rekommendera klubben även för nybörjare? Klurigt att svara på, eftersom det beror på vad man har för preferenser. Om man helst vill kunna förbli anonym och bara vara en i mängden under kvällen kanske en av de större klubbarna är bättre, men om man vill känna sig uppmärksammad och välkomnad in i gemenskapen är Paradise Swings helt rätt.

5.0
5.0 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
5.0
5.0 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Mysig klubb och trevlig personal

2024-04-26

Klubben är verkligen värt ett besök och om man är där första gången så vissar personalen gärna dig runt osv.

Lady Di