Vår recension av Par i Hjärter

Par i Hjärter är Stockholms största swingersklubb. Den ligger hyfsat centralt (i Solna), så det är lätt att ta sig dit och därifrån med taxi.

Våra besökares omdömen om Par i Hjärter

Lokalerna

På övervåningen finns en bar med sittplatser för kanske 40 personer. Där fanns också ett litet dansgolv, men den kväll vi var där hade man placerat ett bord och några stolar där, så det kanske inte förekommer att gästerna dansar så ofta. Man får inte vara naken på övervåningen så gästerna var klädda i underkläder. Ganska trevligt att slippa nakna människor i en del av lokalen.

En trappa ner fanns det lekrum för mängder av olika smaker. Undervåningen var förvånansvärt rymlig och räckte definitivt till för alla. Det fanns bl.a. en gynstol, en gunga och ett spartanskt BDSM-rum. Jacuzzin var avstängd när vi var där.

Stämningen

Ganska lätt att få kontakt med andra tack vare att sittgrupperna är runda och man därför inte sitter på rad. Vi kände oss egentigen varken välkomna eller ovälkomna. Det var helt enkelt upp till oss att skapa kontakt och då var folk inte aviga.

3.0
3.0 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent0%
Very good0%
Average100%
Poor0%
Terrible0%
Bemötande

Det var en och samma person som hade hand om dörren och baren under kvällen. I och med att vi inte var så många där behövde man aldrig vänta på att få hjälp, även om han inte verkade särskilt intresserad av att vi skulle få bra service. Vi blev inte dåligt behandlade, men det var ganska tydligt att han hellre skulle gjort något annat än att vara på Par i Hjärter. Skulle kanske kunna vara lite avskräckande om man var på swingersklubb för första gången.

Det praktiska

Föranmälan var obligatorisk för dem som besökte klubben för första gången och det gick väldigt smidigt. Vi skickade ett mejl om att vi ville komma och fick svar nästan omedelbart. Engångsavgiften för förstagångsbesökare är lägre än normalt. Om man vill besöka klubben ofta kan man teckna ett årsmedlemsskap.

Det fanns en liten snacks-buffé uppdukad, som kanske mer var där för syns skull, men vi uppskattade ändå gesten.

Sammanfattande omdöme

En helt OK parklubb. Det är fullt möjligt att vi kommer att besöka den igen. Vi hoppas att jacuzzin har kommit igång om vi kommer tillbaka.

3.0
3.0 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent0%
Very good0%
Average100%
Poor0%
Terrible0%

Värt ett besök

2020-05-26

Helt okej ställe. Inte en superminnesvärd afton men stället är klart värt ett besök. Lite murrigt och jag saknade dansgolv men bra lekutrymmen.

Tuva