Vår recension av Club Adam och Eva

Vi har varit på Club Adam och Eva två gånger. Den första gången var ett specialarrangemang med “antikens Rom”-tema och den andra gången var en vanlig parkväll. Det är bra om man inte är av den alltför förlägna typen, eftersom man måste passera genom ett “vanligt” uteställe för att komma till klubben och de allra flesta vet vart man är på väg. 🙂

Våra besökares omdömen om Club Adam och Eva

Lokalerna

Allt är rent och fräscht. Lekrummen är inbjudande och lagom öppna, så att det finns plats för dem som vill bli betittade såväl som de som vill vara litet mer för sig själva. Baren är rymlig och ger utsikt över ett hyfsat stort dansgolv med tillhörande strippstång. Bastu- och pool är suverän, med en väl tilltagen bastu och stor jacuzzi. Utanför bastun finns en bekväm lounge. Lekdelen har ett antal olika typer av rum som fungerar mycket bra. Det enda som saknas är ett bra BDSM-rum.

Gästerna

Endast par och singeltjejer har varit välkomna vid de tillfällen vi varit på klubben. Medelåldern har troligen legat runt 45, med allt från 20-åringar till 60-åringar. Tack vare att det varit så många gäster har det funnits något för alla smaker.

4
4.0 rating
4 av 5 stjärnor (baserat på 1 omdöme.
Utmärkt0%
Mycket bra100%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%
Övrigt

Båda gångerna har vi blivit väl omhändertagna av personalen, som har varit både trevlig och service-minded. Baren är välförsedd och serverar alkoholfritt, vin, öl och bubbel. Till en början är det ganska påklätt både i baren och på dansgolvet, men vartefter kvällen lider blir det mer naket eller “handduk runt höfterna” som gäller även där. Att byta om till underkläder på en gång fungerar alldeles utmärkt. Det kan vara litet pyssligt att hitta parkeringsplats.

Sammanfattande omdöme

En mycket bra swingersklubb, som vi absolut kan rekommendera. Den passar såväl nybörjare som mer avancerade swingers. Tack vare att det är så många gäster på klubben finns det säkerligen någon eller några för alla smaker och det är dessutom enklare att förbli “anonyma” om man som par enbart vill ägna sig åt varandra men ändå upplevna stämningen på en parklubb.

4
4.0 rating
4 av 5 stjärnor (baserat på 1 omdöme.
Utmärkt0%
Mycket bra100%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

Trevliga lokaler

4.0 rating
2020-05-26

Av de klubbar jag besökt i Sverige är AoE hittills bäst. Trevligt med rymlig bar, dansgolv och bastu. Inte helt lätt att ta kontakt med folk men det kan ju bero på vilken kväll man är där.

6nyfiken

Copyright - LustContact