Vår recension av Blue Vision

Vi besökte Blue Vision en lördagskväll, när de har avdelat en del av lokalen till enbart par. Vi uppskattar verkligen möjligheten att gå till en klubb som ligger i centrala Stockholm, nära Fridhemsplans tunnelbana och hoppades att några andra par hade hittat hit samtidigt som vi.

Våra besökares omdömen om Blue Vision

Lokalerna

Blue Vision ligger centralt på Kungsholmen i Stockholm. Receptionsdisken delar utrymme med en välförsedd sexbutik, som är väl värd ett besök. Förutom sexbutiken består lokalen av två delar: En stor labyrint av videobås med dämpad belysning (“biografen”) och en avspärrad del som är avsedd för par (i alla fall när vi var där på en lördag).  I “par-delen”  fanns en stor säng, tre mindre sängar, en lounge med några fåtöljer, två gungor och ett rum med gallervägg ut mot biografen. På andra sidan gallerväggen kan besökare till biografen titta på par som väljer att leka i det rummet, men de kan inte komma in. Det är den i särklass minsta “parklubb” vi varit på, vilket kanske inte nödvändigtvis måste vara dåligt, givet att man har turen att få sällskap av rätt personer.

Gästerna

Vi började med en sväng i biograf-labyrinten (med alla kläder på) och fick snabbt en svans av killar som följde efter oss, vilket inte var en särskilt angenäm upplevelse. Vi kände inte alls för någon form av interaktion där och man ska nog vara väldigt intresserad av hard-core gangbang om man ska vilja stanna där alltför länge, såvida man inte väljer att låsa in sig i ett av videobåsen. I pardelen fanns det ett annat par, som försvann efter några minuter, och sedan var vi ensamma någon timme innan vi gick hem. Vi vet dock att det varit ett antal par, som kände varandra och oss, där tidigare på kvällen, så det är inte alltid tomt. Vi tog en sväng till gallerrummet, fortfarande med kläderna på, och där stod några förhoppningsfulla killar på andra sidan gallret.

0.0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Övrigt

Vi blev fantastiskt vänligt bemötta av alla som jobbade där och de var väldigt intresserade av vad vi tyckte om stället för att kunna göra det bättre. I pardelen fanns ingen servering alls, men det var gott om gratis kondomer, vilket ju är bra. Om man gick ut kunde man köpa icke alkoholhaltiga drycker. En sak som drar ner betyget är att det saknas toalett i pardelen, vilket gör att man kan tänkas behöva gå ut i biografdelen. Detta vore helt otänkbart om man bara är iklädd handduk, i synnerhet om du är tjej. Blue Vision saknar också duschmöjligheter.

Sammanfattande omdöme

Vi tycker det är bra att någon gör ett försök att skapa en swingersklubb mitt i Stockholm och vi kände oss verkligen välkomna. I biodelen fanns alldeles för många svältfödda killar för att vi skulle känna oss tilltalade, men pardelen var trevlig. Till skillnad från de större klubbarna, där det mest hänger på en själv om det blir lek med några andra, ska man nog antingen ha tur och råka hitta rätt par där eller stämma träff med några man redan känner för att något ska hända. För dem som är riktiga exhibitionister kan säkert galler-rummet vara en riktig höjdare. Vår slutsats är att om ni tar med er några ni är bekväma med, kan det säkert vara trevligt att besöka Blue Vision. Vi är dock tyvärr tveksamma till att besöka klubben som ensamt par igen.

0.0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

There are no reviews yet. Be the first one to write one.