Vår recension av Desire Cruise swingerskryssning

Vi åkte med Azamara Quest på en enveckas swingerskryssning i Medelhavet och det var en väldigt speciell upplevelse. 400 swingerspar (singlar är inte välkomna) på en lyxig kryssningsbåt med god mat, stort poolområde och temafester på kvällarna. Det är ganska dyrt, men då ingår all mat och alkohol ombord

Våra besökares omdömen om Club Adam och Eva

Lokalerna

Allt andas lyx. Personalen är oerhört trevlig, restaurangerna vackert inredda och erbjuder mycket god mat (allt, inklusive vin och öl) är försts “gratis”. Det här är så långt från ett all-inclusive hotell i Grekland som man kan komma. Centrum på dagarna är det stora pooldäcket med pool och ett antal jacuzzis. Här finns personer både med och utan badkläder. Hytterna är bekväma och det finns allt från mindre kostsamma varianter inne i skeppet till enorma skapelser som kostar 35.000 dollar. Det finns pianobarer, dansgolv och annat. Tänk finlandsfärja, men mycket mer påkostat.

Stämningen

Endast par är välkomna vilket gör att stämningen inte är så “jagande” som den annars kan bli. Det var faktiskt ganska lugnt. Om man ville se det här som en vanlig kryssning, men där folk är nakna var det inga problem. Det mesta kontaktsökandet sker under de dagliga workshoparna och de fester som arrangeras varje kväll. Eftersom det är ganska dyrt är det få personer som är under 40.

2.5
2.5 out of 5 stars (based on 2 reviews)
Excellent0%
Very good50%
Average0%
Poor0%
Terrible50%
Bemötande och annat

Personalen var oerhört tillmötesgående och ville att alla skulle få ut mesta möjliga av kryssningen. Sexuella aktiviteter var förbjudna i alla offentliga utrymmen, även om vissa hade svårt att hålla sig till det. Personalen hanterade det dock väl. Nakenhet var en annan sak – det var OK med naket (eller nästan naket i restaurangerna) på hela fartyget.

Sammanfattande omdöme

Visst är det ganska dyrt (USD 6000 per hytt), men samtidigt får man mycket för pengarna. Det är en lyxig känsla att gå runt på fartyget och kunna äta och dricka vad man vill utan att det kostar något extra, samtidigt som man är med på workshopar, ser på uppträdanden, åker på utflykter och deltar i kvällens fest. Vi kan således varmt rekommendera den här upplevelsen. Kanske något dyrt, men definitivt värt det.

2.5
2.5 out of 5 stars (based on 2 reviews)
Excellent0%
Very good50%
Average0%
Poor0%
Terrible50%

https://www.yllhwneysuvh.com/

2024-10-15

Hi there,

We run a Youtube growth service, where we can increase your subscriber count safely and practically.

– Guaranteed: We guarantee to gain you 700-1500 new subscribers each month.

– Real, human subscribers who subscribe because they are interested in your channel/videos.

– Safe: All actions are done, without using any automated tasks / bots.

Our price is just $60 (USD) per month and we can start immediately.

If you are interested then we can discuss further.

Kind Regards,

Felicity

Felicity Sauncho

Trevliga lokaler

2020-05-26

Av de klubbar jag besökt i Sverige är AoE hittills bäst. Trevligt med rymlig bar, dansgolv och bastu. Inte helt lätt att ta kontakt med folk men det kan ju bero på vilken kväll man är där.

6nyfiken