Vi fortsätter att utveckla Lustcontact

Kul att se att vi dagligen får ett helt gäng nya användare och att sajten används mer och mer. Det känns som att vi är på rätt väg! När det gäller funktionalitet är vi långt ifrån klara, så det kommer att dyka upp fler funktioner som hjälper våra användare att hitta träffar IRL.

Verifiering

Det är nu möjligt att verifiera en annan profil. En verifiering innebär att du/ni har träffat den profil ni verifierar i verkligheten och att ni går i god för att profilen verkligen är det den utger sig för att vara. Det är alltså ett sätt att tala om för andra användare att den här profilen faktiskt existerar i verkligheten. Gå gärna in och verifiera de profiler ni redan i dag känner väl så hjälper ni varandra att hitta ytterligare kontakter.

Event

Man kunde tidigare skapa event i en grupp, men nu är det även möjligt att skapa publika event där vem som helst kan be om att få bli inbjuden. Vi har också gjort det möjligt att bättre beskriva ett event.

Bläddra i sökresultatet

Om man öppnar en profil efter en sökning finns det bakåt- och framåtpilar högst upp som gör att man snabbt kan bläddra igenom de profiler man sökt fram.

Smått och gott

Vi hade bommat Öland och Gotland som regioner (pinsamt!). Man hamnar numera direkt i chatten när man loggar in. Chattinbjudningar hamnar under en egen flik i chatten. Och en hel del annat…