One Love Temple Las Vegas är lika mycket en naturistklubb dit man kan åka och sola och bada naken, som en swingersklubb, även om det förekommer en hel del sex. Det ligger mitt i ett villaområde och består av en huvudbyggnad, ett tiotal rum och ett område med tre olika pooler. Vi var här i oktober 2017.

Lokalerna

Området är stort som ett par fotbollsplaner och består av ett par pooler, ett par jaccuzzi, en huvudbyggnad och en byggnad med ett tiotal rum. Här och där i vad som egentligen mest kan kallas en gigantisk trädgård, finns hammockar och soffgrupper. Det är en sorts blandning av österländskt och californiskt, som funkar riktigt bra. Vi bodde inte där, men rummen såg trevliga ut. Huvudbyggnaden var spartansk, men funktionell.

Gästerna

Under dagen var det ca 50 par på området, varav de flesta tillhörde ett par större gäng. Det fanns några par i 20/30-årsåldern, men de flesta var nog 40/50. På kvällen tunnades det ut betänkligt och i “diskoteket” i huvudbyggnaden var vi runt tio par.

Övrigt

Man tror gärna att vädret i Las Vegas är varmt hela året. Det är det inte. När vi var här i oktober var det nästan inte tillräckligt varmt för att vandra runt utomhus utan kläder. Åk helt enkelt inte hit om ni inte tycker att det är tillräckligt varmt, för då förlorar hela stället sin charm.

När vi kom blev vi mottagna av världens härligast människa. En kvinna utan en tråd på kroppen som visade oss runt och bara myste. Hon, precis som några andra vi träffade på, hade antagligen rökt på. Det är inte vår grej, men det störde oss inte heller. Det var helt enkelt en sorts “Californa vibe” över hela stället.

Vi köpte ett kombinerat dag- och kvällspass och dagpasset får man ändå säga var värt pengarna, men på kvällen var hela stället stendött. Några få själar som satt kvar och skramlade, och väldigt litet action.

På hemsidan skryter man med sin buffé, men den var verkligen inte mycket att ha. Litet korvar, bröd och annat småplock, och ett par olika saker att dricka som man kunde ta från kylen. Föda, men inte mer.

Sammanfattande omdöme

Det var trevligt att sola och bada helt utan kläder i en Californisk oas i Las Vegas. Personalen var bra, framför allt hon som tog hand om oss när vi kom, som ju var störtskön. Stort minus för att det var så dött på kvällen. Vi kanske i och för sig hade otur just den här dagen, och det i vanliga fall är väldigt många fler gäster. Det är troligen betydligt bättre drag när temperaturen är tillräckligt hög för att man ska kunna vara naken utomhus även på kvällen och natten.

Vi ger stället en mycket svag trea, och rekommenderar verkligen inte att man gör sig någon omväg för att åka hit. Men, om ni är i Las Vegas och vill sola och bada med andra människor, där trots allt ganska många av dem är intresserade av att swinga, så för all del.